Manea Comtrans SRL - Servicii

  • "Voi sunteti sefii nostrii"
  • "Fiecare transport este diferit pentru noi"

.

.

Servicii

Manea Comtrans SRL va ofera serviciul de transport colete la un pret avantajos, incepand cu un pret de un Euro/Kg si pana la doi Euro/Kg in functie de marimea transportului.

​Pachetele sunt ridicate de la adresa dumneavoastra si se transporta la adresa destinatarului in toate localitatile din Romania.​

​Transportul se face cu microbuze de 3,5 t in sistem de curierat rapid.

Condiţii generale privind furnizarea serviciilor poştale >>

Transport Colete

“Manea Comtrans SRL va ofera serviciul de transport colete la un pret avantajos. Incepand cu un pret de un Euro/Kg si pana la doi Euro/Kg in functie de marimea transportului.​ Pachetele sunt ridicate de la adresa dumneavoastra si se transporta la adresa destinatarului in toate localitatile din Romania.​ Transportul se face cu microbuze de 3,5 t in sistem de curierat rapid.”

Transport Persoane

“Manea Comtrans SRL va ajuta sa ajunge-ti oriunde va doriti. Plecarile din Romania se fac Joi iar din Italia Duminica.​ ​
Romania - Italia: Milano 80 Euro​* Torino 90 Euro/dus* - 170/dus-intors*
Romania - Austria: ​ Graz - 70 Euro* Villach - 80 Euro* Klagenfurt - 80 Euro*
Organizam si excursi interne cu microbuze de 17 - 19 locuri la un pret de 2lei/km+TVA​ ​ * In aceste preturi sunt incluse colete cu o greutate de maxim 35gk/persoana. Tot ce depasesete acesta valoare va suporta o taxa de 1 euro/kg”

Tractari si remorcari

“Ati ramas in pana? Nu aveti la cine sa apelati? Manea Comtrans SRL va ajuta cu remorcatul masinii dumneavoastra. Pentru informatii mai precise va rugam sa ne contactati la numerele de telefon sau cu ajutorul formularului aflat pe pagina de contact.”